Magazin Online

Vrei mai mult de la afacerea ta? Deschide si tu un magazin online!

Creați propriul magazin online!

Cu experiență de peste 10 ani și un număr mare de proiecte finalizate, vă oferim servicii complete de creare site-uri de prezentare și magazin online, adaptat oricărui device.

Descoperă mai jos

Functii principale ale magazinul online

Design si functionalitati premium

Un design elegant si functionalitati avansate pentru a-ti creste afacerea. Optimizat pentru performanta si conversii, magazinul online are module si automatisme care sa simplifice intreg procesul de vanzare.

Modalități de livrare multiple

Setați ridicarea bunurilor în magazin sau prin alte modalități de livrare, precum DHL, Fan Cureir, GLS sau Poșta Română. Permiteți clienților să urmărească comenda cu coduri de urmarire.

Vedeți performanța magazinului online

Vedeți ce trafic web generează magazinul online, care sunt cele mai populare produse și cei mai profitabili clienți. Conectați magazinul cu Google Analytics pentru și mai multe detalii.

Modalități de plată multiple

Oferiți clienților o varietate de opțiuni de plată – transfer bancar, plată la colectare sau cu cardul bancar prin intermediulonline.

Integrari Marketing Digital

Administrați comenzile cu ușurință

Din panoul de administrare ușor de utilizat puteți să gestionați cu ușurință toate comenzile. Vedeți dintr-o singură privire care comenzi au fost plătite și câte produse trebuie expediate.

#3 propuneri de desing!

Șabloanele customizabile cu texte predefinite, care vă vor ajuta să vă setați propriul magazin foarte repede. Va vom recomanda 3 șablone perfect adaptate pentru afacerea dvs.

Creați propriul magazin online acum!

Lasă-ne un mesaj!

Revenim cu un răspuns în cel mult 24 de ore