maxresdefault

Unde sunt oportunități online?

Experiența online actuală nu se mai rezumă la verificarea e-mailurilor. De la comunicarea cu prietenii și familia la cumpărăturile alimentare săptămânale, la descoperirea unor noi destinații de vacanță și la căutarea de activități locale interesante, lumea online a devenit o parte esențială a vieților noastre.

Odată cu sporirea timpului petrecut online, apar tot mai multe oportunități digitale. Experiența online evoluează continuu datorită creatorilor de conținut, companiilor și dezvoltatorilor de aplicații care identifică modalități noi și inovatoare de a cumpăra, a învăța și a comunica. Fie că sunteți proprietarul, fie angajatul unei companii, acum este momentul să aflați cum vă puteți implica în lumea digitală. De unde să începeți? Chiar de aici.

Atelierul Digital Google vă ajută să consultați ușor conceptele de marketing prin canale digitale și să asimilați cunoștințele de care aveți nevoie. Puteți afla informații despre marketingul prin conținut, publicitatea online, marketingul mobil, vânzările online. Toate acestea au fost organizate în lecții video scurte și în teste, astfel încât să vă fie ușor să vă însușiți noi cunoștințe sau să le îmbunătățiți pe cele existente. Aflați cum să creați o strategie comercială online, să îmbunătățiți poziția unui site în motoarele de căutare și să folosiți instrumente de analiză pentru a înțelege performanța online.

Orice v-ar interesa, Atelierul Digital conține subiecte prin care vă veți îndeplini obiectivele online. Subiectele de marketing prin canale digitale au fost create de experți și vă ajută să învățați în ritm propriu. Divizați lecțiile în segmente sau parcurgeți mai multe subiecte odată, oricând și oriunde doriți. Dacă doriți să profitați la maximum de curs, aveți și opțiunea de a parcurge toate subiectele și evaluările, astfel încât să primiți certificarea oficială oferită de Atelierul Digital Google

Oricâte cunoștințe ați avea în prezent sau orice ați dori să realizați, Atelierul Digital Google vă va ajuta să vă îmbunătățiți cunoștințele despre marketingul prin canale digitale. Optimizați performanța online a companiei, îmbunătățiți-vă CV-ul sau învățați ceva nou.

his is your first post. Edit or delete it, then start writing!